Συμπτώματα και σημεία παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα

Οι σύγχρονοι γιατροί συνήθως «αντιμετωπίζουν» τα συμπτώματα των ασθενειών αντί να αναζητούν τις αιτίες τους. Αυτό δεν διδάχθηκε σε μελλοντικούς γιατρούς στα ινστιτούτα. Για παράδειγμα, η παρουσία παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα μπορεί να εκδηλωθεί υπό το πρόσχημα διαφόρων ασθενειών. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πιο κοινό.

Αλλά μην πανικοβληθείτε αμέσως και συμπεράνετε ότι όλες οι πληγές σας προέρχονται από παράσιτα. Είναι απαραίτητο να διενεργηθεί ενδελεχής εξέταση, να οργανώσετε ημέρες νηστείας, για παράδειγμα, σε νερό ή χυμούς. Παρακολουθήστε την αντίδραση του σώματός σας.

Σημάδια παρουσίας παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα

 1. Η αιτία του άσθματος είναι συχνά ένα τυχαίο παράσιτο που ζει στο ανθρώπινο ήπαρ.
 2. Σε άτομα με καρκίνο, η γαστρεντερική οδός είναι φραγμένη με ξηρά κόπρανα, η οποία χρησιμεύει ως ένα ελκυστικό περιβάλλον για τα παράσιτα.
 3. Λόγω της έλλειψης πυριτίου, το οποίο "καταβροχθίζει" σκουλήκια, ασθένειες όπως το έκζεμα και η ψωρίαση μπορούν να αναπτυχθούν στο ανθρώπινο σώμα.
 4. Σπάνιες κινήσεις του εντέρου μπορεί να συμβούν λόγω σοβαρής προσβολής του ελμινθίου, η οποία εμποδίζει τη χολή και τα εντερικά περάσματα και προκαλεί δυσκοιλιότητα.
 5. Όλοι πιστεύουν ότι η διάρροια είναι ένας τρόπος για να απαλλαγείτε από μολύνσεις στο σώμα ή ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης τροφών κακής ποιότητας. Αυτό συμβαίνει συνήθως, αλλά συμβαίνει επίσης ότι τα συμπτώματα των συχνότερων κινήσεων του υδατικού εντέρου εξαρτώνται από τα σκουλήκια και παράγουν ορμονικές ουσίες που οδηγούν στην απώλεια νατρίου και χλωριούχου.
 6. Ως αποτέλεσμα της αναζήτησης ευνοϊκότερων οικοτόπων και, κατά συνέπεια, μπορεί να συμβεί η κίνηση παρασίτων μέσω του πόνου στο σώμα, στις αρθρώσεις και στους μυς, που συχνά αποδίδεται στην αρθρίτιδα. Το ελκυστικό περιβάλλον για αυτούς είναι αρθρικό υγρό και μυς.
 7. Παράσιτα στο ανθρώπινο σώμαΛόγω του ερεθισμού των εντερικών μεμβρανών από παράσιτα, υπάρχει η πιθανότητα να διεισδύσουν τα μη πεπτικά μόρια. Ως αποτέλεσμα, το σώμα ενεργοποιεί μια προστατευτική λειτουργία που εκδηλώνεται στην παραγωγή προστατευτικών κυττάρων - ηωσινόφιλων. Προκαλούν φλεγμονή των ιστών, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε αλλεργίες.
 8. Η παρουσία σκουληκιών στο έντερο μπορεί να προκαλέσει πολλές δερματικές παθήσεις.
 9. Η ανικανότητα είναι αποτέλεσμα του Trichomonas, το οποίο τρέφεται με το σπέρμα.
 10. Ο κακός ύπνος που ξυπνά στη μέση της νύχτας, συνήθως μεταξύ 2 και 3 π. μ. , μπορεί να χρησιμεύσει ως σήμα για την παρουσία παρασίτων, τα οποία το σώμα χρησιμοποιεί το συκώτι για να εξαλείψει.
 11. Η χρόνια κόπωση και το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί επίσης να είναι συμπτώματα παρουσίας ξένων.
 12. Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μια ασθένεια του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι αυτή η ασθένεια μπορεί να προκληθεί από τα τριμήματα, τα οποία φτάνουν στον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό και πολλαπλασιάζονται εκεί. Αυτά τα παράσιτα εισέρχονται στο ανθρώπινο σώμα μαζί με τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Προκαλούν επίσης κατάθλιψη και ευερεθιστότητα.

Πρόληψη κατά των παρασίτων

Τα παράσιτα "ζουν" στα όργανα σχεδόν κάθε ατόμου. Δυστυχώς, ακόμη και τα μωρά που βρίσκονται ακόμα στη μήτρα δεν μπορούν να προστατευτούν από βλάβη από τα απλούστερα μονοκύτταρα παράσιτα. Για να τα καταστρέψουμε, φυσικά, δεν μπορεί κανείς να καταφύγει σε χάπια, ακτινοβολία και άλλες ενέργειες.

Ο αριθμός των παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα αυξάνεται. Υπάρχουν πολλά από αυτά, λόγω των οποίων εμφανίζονται ασθένειες και δυσλειτουργία οργάνων. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε ένα αντιπαρασιτικό καθαρισμό, μόνο μια συνεδρία καθαρισμού δεν είναι αρκετή. Αυτό το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί πλήρως, κατά προτίμηση υπό την επίβλεψη ειδικού. Και έτσι ώστε τα "σκουλήκια" να μην αναπαράγονται ξανά, πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας, ιδανικά να μεταβείτε σε μια διατροφή ωμής τροφής ή να καθίσετε σε μια φυτική διατροφή για λίγο.

Καθαρισμός και πρόληψη παρασίτων

Αφαιρέστε τα παράσιτα από το σκουλήκι και τα γαρίφαλα στο σπίτι

Φυσικά είναι πολύ απαραίτητο. Ακόμα κι αν δεν είστε άρρωστοι και δεν έχετε κανένα από τα παραπάνω συμπτώματα, πρέπει να λαμβάνετε προληπτικά μέτρα ταυτόχρονα με ολόκληρη την οικογένεια δύο φορές το χρόνο. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη απλή συνταγή:

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού για 21 ημέρες. πικρό ξύλο αψιθιάς (για ενήλικες με τσουλήθρα, για παιδιά - χωρίς) και ξηρά γαρίφαλα, ξεπλένονται με καθαρό νερό πριν από το δείπνο. Πρώτα σκουλήκι και μετά γαρίφαλα. Μετά από αυτό, αρχίστε να τρώτε. Τρώγοντας θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την πικρία στο στόμα σας.

Το σκουλήκι βοηθά στην εξάλειψη των ενηλίκων, ενώ τα γαρίφαλα σκοτώνουν τα αυγά και τις προνύμφες τους

Ήδη στη δεύτερη εβδομάδα θα νιώσετε ελαφρότητα και ένα κύμα ενέργειας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!Δεν συνιστάται να παρασυρθείτε με αυτήν τη μέθοδο και να πίνετε βότανα για περισσότερο από 21 ημέρες, καθώς οι ευεργετικοί μικροοργανισμοί στο ανθρώπινο σώμα μπορούν να πεθάνουν.

Γιατί ακριβώς πριν από το δείπνο; Το γεγονός είναι ότι τα παράσιτα είναι πιο ενεργά στο σκοτάδι.

Γιατί τα βότανα πρέπει να λαμβάνονται σε ξηρή μορφή; Όπως γνωρίζετε, η θερμική επεξεργασία αφαιρεί πολλές χρήσιμες ουσίες από φυτικά προϊόντα.

Παρακολουθήστε την υγεία του σώματός σας και θα σας απαντήσει με ευγνωμοσύνη.