Καθαρισμός του σώματος από παράσιτα με λαϊκές θεραπείες

φρέσκα βότανα για τον καθαρισμό του σώματος από τα παράσιτα

Η προσβολή από σκουλήκια, η μόλυνση από Trichomonas, η παρουσία λαμπλίων στο σώμα - όλα αυτά τα προβλήματα υγείας στον σύγχρονο κόσμο επιλύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα με εξαιρετικά αποτελεσματικά φάρμακα συνθετικής προέλευσης και μεθόδους παραδοσιακής ιατρικής.

Η καταπολέμηση των ελμινθών μπορεί να διεξαχθεί με διάφορους τρόπους, έτσι μπορείτε να επιλέξετε την καταλληλότερη μέθοδο ανάλογα με τη γενική υγεία και την ηλικία του μολυσμένου ατόμου.

Οι γιατροί μπορούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα για να σκοτώσουν τα παράσιτα. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά, η σύνθεση των χημικών συστατικών έχει αρνητική επίδραση στη γαστρεντερική οδό, πολλές αντενδείξεις και παρενέργειες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Αξίζει να καθαρίσετε το σώμα των παρασίτων στο σπίτι χρησιμοποιώντας λαϊκές μεθόδους, ειδικά επειδή υπάρχουν πολλά από αυτά, και έχει αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα περισσότερο από μια γενιά.

Προετοιμασίες για τον καθαρισμό του σώματος από τα παράσιτα

Οι γιατροί καθαρίζουν το σώμα από παρασιτικούς μικροοργανισμούς και χρησιμοποιούν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων ανθελμινθικών:

 • Συνθετικά ανθελμινθικά.Βασίζονται σε χημικά συστατικά. Για πολλά από αυτά, τα παθογόνα αναπτύσσουν αντιστάσεις που μειώνουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Η επίδρασή τους εκτείνεται όχι μόνο στην καταστροφή μικροοργανισμών, αλλά έχει επίσης αρνητική επίδραση στους ανθρώπινους ιστούς και όργανα. Αυτά τα φάρμακα είναι πολύ τοξικά.
 • Φαρμακευτικά προϊόντα φυσικής προέλευσης.Διαφορετικά μέρη του φυτού αποτελούν τη βάση για την παραγωγή αυτής της ομάδας δραστικών συστατικών. Είναι σε θέση να καταστρέψουν, να ακινητοποιήσουν και να απομακρύνουν τα σκουλήκια από το ανθρώπινο σώμα χωρίς να προκαλέσουν πόνο και ταλαιπωρία. Τα φάρμακα είναι ασφαλή στη χρήση, δεν έχουν παρενέργειες. Όταν τα χρησιμοποιείτε, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται στην καταπολέμηση των σκουληκιών. Δεν εθίζουν.
 • Ομοιοπαθητικά φάρμακα.Πρόκειται για φυσικά παρασκευάσματα φυτικής, ζωικής και ορυκτής προέλευσης που παρασκευάζονται σύμφωνα με ειδικές συνταγές. Η θεραπεία με ομοιοπαθητική είναι ευρέως διαδεδομένη και εκφράζεται στην επιλογή των κατάλληλων προγραμμάτων διόρθωσης.

Ο καθαρισμός πραγματοποιείται αποκλειστικά από τον θεράποντα ιατρό μετά από διάγνωση ενός συγκεκριμένου τύπου ελμινθίαση. Για αυτό, χρησιμοποιείται φαρμακευτική θεραπεία, στην οποία συνταγογραφούνται διάφορα ανθελμινθικά.

Πολλά αντιπαρασιτικά φάρμακα συνταγογραφούνται και προσαρμόζονται από τους γιατρούς. Η θεραπεία κάθε ασθενούς εξετάζεται ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του σκουληκιού και την ηλικιακή κατηγορία του ασθενούς. Δεν συνιστάται η ανεξάρτητη αφαίρεση ανεπιθύμητων μικροβίων

Χάπια για τον καθαρισμό του σώματος των παρασίτων

Καθαρισμός σκουληκιών στο σπίτι

Μπορείτε να καταπολεμήσετε μόνοι σας τα σκουλήκια στο σπίτι και να χρησιμοποιήσετε πολλές μεθόδους ταυτόχρονα για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού. Ο έλεγχος σκουληκιών μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους.

Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε:

 • 10 g ψιλοκομμένου φλοιού βελανιδιάς εγχύονται σε 200 ml βραστό νερό για μερικές ώρες. Λαμβάνεται με άδειο στομάχι.
 • Το τσάι από βότανα παρασκευάζεται από το χαμομήλι του φαρμακείου και το φλοιό της θάλασσας (1: 1), επιμένει για έξι ώρες και πίνει.
 • Οι ξηρές ταξιανθίες του whitehead, του φαρμακευτικού χαμομηλιού, του φλοιού βελανιδιάς και του St. John's wort παρασκευάζονται σε ίσα μέρη με ένα θερμό σε μισό λίτρο βραστό νερό. Χρησιμοποιείται για αποξήρανση.
 • Μια έγχυση γίνεται από τη φλούδα του ροδιού, ένα κουταλάκι του γλυκού καταναλώνεται τρεις φορές πριν από τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τη δόση.
 • Τα μεσαίου μεγέθους κρεμμύδια διατηρούνται σε μια κούπα θερμού σε 200 ml βραστό νερό. Η έγχυση προκαλεί την εξάλειψη των σκουληκιών.
 • Ένα ζυθοποιείο χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των εντέρων των εστέρων.
 • Μια παρασκευή από φύλλα σημύδας βρασμένα σε υδατόλουτρο και ένα βάμμα από μωβ άνθη είναι αποτελεσματικές θεραπείες για σκουλήκια.
 • 20 γραμμάρια ρίζας χρένου και σκόρδου συνδυάζονται με μισό λίτρο βότκας. Αφήστε το να παραμείνει σε σκοτεινή γωνία για 10 ημέρες. Φιλτράρετε. Η ρεσεψιόν χρεώνεται στα 25 ml δύο φορές την ημέρα.
 • 1 κουταλιά της σούπας σελαντίνη και 2 κουταλιές της σούπας φύλλα σταφίδας, κατιφές λουλούδια, καλαμίτης, ξύλο, βράστε σε υδατόλουτρο, επιμείνετε, στραγγίστεΠάρτε το πρωί και πριν το δείπνο για δέκα συνεχόμενες ημέρες. Η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου αυξάνεται με την ταυτόχρονη χρήση αλκοολούχου βάμματος του μανιταριού άγαρ.

Ο καθαρισμός μέσω εναλλακτικών ιατρικών μεθόδων θα επιταχυνθεί σε μεγάλο βαθμό εάν κάνετε δίαιτα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Καθαρισμός του σώματος σύμφωνα με τη μέθοδο του καθηγητή

Ο καθαρισμός του λεπτού και του παχέος εντέρου από παρασιτικούς οργανισμούς αποτελείται από μια σειρά θεραπευτικών μέτρων και την πρόληψη των εισβολών. Οι περισσότεροι τύποι σκουληκιών παρασιτίζουν στο γαστρεντερικό σωλήνα, και το πιο σημαντικό, είναι απαραίτητο να καθαρίζονται φυσικά τα έντερα από το σώμα.

Υπάρχουν πολλές σύγχρονες μέθοδοι από αυτή την άποψη. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι η τεχνική που ανέπτυξε ο καθηγητής.

Ο καθαρισμός των σκουληκιών βασίζεται στην υπόθεση ότι η σκωρία του σώματος είναι η κύρια αιτία όλων των ανθρώπινων παθήσεων. Ο καθηγητής αμφισβήτησε τις κρίσεις των συναδέλφων του σχετικά με τα οφέλη των εκδηλώσεων ευεξίας την άνοιξη και το φθινόπωρο. Η μέθοδος του δεν στοχεύει στην απομάκρυνση παρασίτων από μολυσμένο όργανο, αλλά παρέχει ολοκληρωμένο καθαρισμό του σώματος.

Σπουδαίος:Ο καθηγητής προτείνει καθαρισμό στο σπίτι με την ακόλουθη σειρά:

 • Εντόσθια.
 • Συκώτι.
 • Νεφρά.
 • Αρθρώσεις
 • Πλοία.

Ο γιατρός διαβεβαιώνει ότι ο καθαρισμός των οργάνων με ποώδη φυτά είναι ένα από τα κύρια συστατικά της διαδικασίας επούλωσης. Ως συμπλήρωμα της κύριας θεραπείας, μέθοδοι εναλλακτικής αντιπαρασιτικής ιατρικής με τη μορφή βάμματος και τσαγιού από βότανα θα βοηθήσουν στην επίτευξη θετικού αποτελέσματος στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Βότανα για την απομάκρυνση των παρασίτων από το σώμα

Λαϊκές θεραπείες για παρασιτικά σκουλήκια

Τα αντιπαρασιτικά δισκία χρησιμοποιούνται ευρέως. Ωστόσο, στην πρακτική των ειδικών σε μολυσματικές ασθένειες, πολλές αποτελεσματικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται συχνά παράλληλα ως βοηθητική θεραπεία:

 • Γαρίφαλα και λινάρι.10 γραμμάρια σκόνης λιναρόσπορου και 1 γραμμάριο γαρίφαλου αναμιγνύονται. Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού για τρεις μέρες συνεχόμενα με άδειο στομάχι. Στη συνέχεια ξεκουραστείτε για τρεις ημέρες και επιστρέψτε στη ρεσεψιόν. Αυτή η αλλαγή πραγματοποιείται εντός ενός μηνός.
 • Καρύδα.Οι νιφάδες καρύδας αραιώνονται με γάλα καρύδας. Το φάρμακο κατά των σκουληκιών αποθηκεύεται στο ψυγείο. Η διάρκεια ζωής είναι δύο ημέρες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μωρά. Σχέδιο υποδοχής: ένα κουταλάκι του γλυκού για παιδιά, τραπεζαρία για ενήλικες, τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα, εντός μιας εβδομάδας. Στη συνέχεια, ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων και ένα δεύτερο μάθημα.
 • Καυτή πεπερόνι.Αυτά τα λαχανικά καταστρέφουν μολυσματικούς οργανισμούς. Περιλαμβάνεται στην καθημερινή διατροφή ενηλίκων ωμά και ως μπαχαρικό. Απαγορεύεται η μεταχείριση των παιδιών με αυτόν τον τρόπο.
 • Καρότο.Ο χυμός, οι σπόροι και οι ρίζες του έχουν αντιελμινθικό αποτέλεσμα. Καταναλώνετε τα λαχανικά σε καθαρή μορφή, ετοιμάζετε ένα ποτό από τους σπόρους και πίνετε φρέσκα παρασκευασμένα φρέσκα 50 ml κάθε πρωί και βράδυ.
 • Κρεμμύδι.Ένα μικρό, ψιλοκομμένο κρεμμύδι χύνεται σε 250 ml βραστό νερό για μισή ημέρα. Φιλτράρεται. Πίνετε 50 ml μία φορά για τρεις ημέρες.
 • Σκόρδο.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθορισμό κλύσματος και υπόθετων. Μια παρασκευή σε νερό ή γάλα χρησιμοποιείται για αυτό. Ένα κερί σχηματίζεται από βαμβάκι και έναν επίδεσμο που βυθίζεται σε ένα διάλυμα και εγχέεται στο ορθό για 20 λεπτά. Ένα κλύσμα χορηγείται κατά τον ύπνο.
 • Καρυδιά.4 κουταλιές της σούπας. μεγάλο. Ρίξτε λεπτά διαιρεμένους κόκκους σε ελαφρώς αλατισμένο βραστό νερό, αφήστε για 30 λεπτά, διηθήστε μέσω ενός επιδέσμου και πιείτε μικρές γουλιά όλη την ημέρα. Πάρτε καθαρτικό.
 • Σπόροι κολοκύθας.Η πιο κοινή και προσιτή λαϊκή θεραπεία για τα σκουλήκια. Στη βάση τους, γίνονται αντιελμινθικές εγχύσεις και αφέψημα. Καταναλώνονται στην καθαρή τους μορφή ή με την προσθήκη μελιού.
 • Σπόροι καρπουζιού.Οι θρυμματισμένοι καρπούζι χύνονται με μεταλλικό νερό για οκτώ ώρες. Πίνετε μισό ποτήρι με πρόσθετο μέλι τουλάχιστον έξι φορές την ημέρα.
 • Ραδίκι.Ανακατέψτε σε ίσα μέρη τα φύλλα της άγριας τέφρας του βουνού, του φαγόπυρου και του αραβοσίτου στην άκρη του δρόμου (κιχώριο), ρίξτε μισό λίτρο νερό και βράστε σε υδατόλουτρο για 15 λεπτά. Πίνετε 50 ml το πρωί πριν από τα γεύματα για μια εβδομάδα.

Κάθε ασθενής έχει το δικαίωμα να επιλέξει ένα ή άλλο φάρμακο για σκουλήκια, αλλά κατά προτίμηση σύμφωνα με ιατρικές συστάσεις.

Τσάι από βότανα για την απομάκρυνση των παρασίτων από το σώμα

Καθαρισμός με μαγειρική σόδα

Τα έντερα καθαρίζονται με μαγειρική σόδα. Αυτή είναι μια αποτελεσματική λαϊκή μέθοδος που ομαλοποιεί την ισορροπία οξέος-βάσης. Με τραυματισμούς στη γαστρεντερική οδό που προκαλούνται από μολυσματικά μικρόβια, συνιστάται να λαμβάνετε μαγειρική σόδα με τη μορφή διαλύματος ή να πίνετε μισό ποτήρι νερό στεγνό.

Προς ενημέρωσή σας.Το διάλυμα σόδας χρησιμοποιείται για τον καθορισμό κλύσματος. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δυνατόν να εξαλειφθεί έως και το 75% των ώριμων ελμινθών και να καταστραφούν οι προνύμφες προκειμένου να μειωθεί η τοξικότητα των προϊόντων των ζωτικών λειτουργιών του παρασίτου.

Για να απαλλαγείτε από το έντερο των παρασίτων με διάλυμα σόδας, πρέπει να ξεπλυθεί με ένα κλύσμα καθαρισμού πριν από τη διαδικασία θεραπείας. Η εντερική χλωρίδα μετά από κλύσμα ομαλοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η μαγειρική σόδα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε τύπο ελμινθών γρήγορα και αποτελεσματικά.

Καθαρισμός σύμφωνα με τη μέθοδο του συγγραφέα

Το αντιπαρασιτικό πρόγραμμα του συγγραφέα βασίζεται στην εναλλαγή της χρήσης φαρμάκων που αφαιρούν σκουλήκια από το σώμα και τη θεραπεία κλύσματος.

Προϋπόθεση για το πρόγραμμα είναι η ύπαρξη διαλείμματος μεταξύ των κλύσματος καθαρισμού και της συμμόρφωσης με τη διάρκεια των διαδικασιών. Χωρίζεται σε τρεις κύκλους.

 • Πρώτος κύκλοςεξασφαλίζει την απομάκρυνση των μονοκυτταρικών, νηματωδών και κεστοδών. Η αποβολή πραγματοποιείται με εφαρμογή έγχυσης πικρού ξύλου σκουληκιών δύο φορές την ημέρα, τηρώντας αυστηρά τη δόση (100 ml). Σε περίπτωση υπερδοσολογίας, είναι πιθανές διαταραχές του ΚΝΣ. Ο παράγοντας αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Παρασκευάζονται 2, 9 g πρώτων υλών με βραστό νερό (200 ml) για 30 λεπτά και φιλτράρονται μέσω ενός τυροκομείου.

Πριν από τη χρήση της έγχυσης, τα κλύσματα πρέπει να γεμίζονται κάθε φορά με ένα διάλυμα σκόρδου που παρασκευάζεται ως εξής. Μερικές μικρές ψιλοκομμένες φέτες λαχανικών χύνονται με ένα ποτήρι νερό και αφήνονται για μια μέρα. Φιλτράρουν και εκτελούν διαδικασίες για τρεις συνεχόμενες ημέρες, ακολουθούμενες από διάλειμμα πέντε ημερών.

 • Κατά τη διάρκεια του δεύτερουμικρά και επιζώντα μεγάλα παθογόνα εγκαταλείπουν το σώμα. Η ανθελμινθική έγχυση βοηθά στον καθαρισμό του σώματος: κέλυφος θαλάσσιου ιπποφαγίου, φλοιός βελανιδιάς, antemis σε ένα κουταλάκι του γλυκού και μια κουταλιά της σούπας λευκά άνθη, εγχυμένο σε ένα λίτρο βραστό νερό σε ένα θερμό.

Ταυτόχρονα, ψιλοκόψτε τριακόσια γραμμάρια σπόρων κολοκύθας μέχρι να μαλακώσουν. Πιείτε τα και τραγουδήστε με την προετοιμασμένη έγχυση. Μετά από μισή ώρα, πιείτε ένα Epsom με τη μορφή διαλύματος και μετά από άλλη μια ώρα, σέρνετε σε καθαρό νερό. Τα κλύσματα πρέπει να χρησιμοποιούνται τρεις φορές την ημέρα για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια, αφήστε το να ξεκουραστεί για 14 ημέρες. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να κάνετε δίαιτα.

 • Τρίτος κύκλοςγύρισε για να καθαρίσει το συκώτι. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο, τα οποία έχουν ισχυρό χολερικό αποτέλεσμα και βοηθήστε να απαλλαγείτε από τους επιζώντες παρασιτικούς οργανισμούς.

Αυτή η μέθοδος είναι μια ήπια μέθοδος που είναι κατάλληλη για άτομα όλων των ηλικιών.

Λαϊκές θεραπείες για τον καθαρισμό των παρασίτων από το σώμα

Καθαρισμός σύμφωνα με τη μέθοδο του γιατρού

Ο ειδικός συνιστά τον καθαρισμό του σώματος με τις πιο αποτελεσματικές λαϊκές θεραπείες:

 • Σκόρδο, που καταστρέφει κάθε είδους παρασιτικά σκουλήκια.
 • Καστορέλαιο, το οποίο καθαρίζει τα έντερα των σκουληκιών και των απορριμμάτων τους.
 • Μαγειρική σόδα για τη μείωση του οξέος του στομάχου και την εξάλειψη των βακτηρίων.

Καθαρισμός με σκόρδο (μέθοδος Τζένγκις Χαν). Αυτή η μέθοδος εκτελείται με κατάποση ψιλοκομμένου σκόρδου τη νύχτα χωρίς μάσημα. Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο μεθόδους:

 1. Πρώτα.Μερικές ώρες μετά το βράδυ, το λάχανο τουρσί (δύο μεγάλα κουτάλια), το λάχανο τουρσί ή το μήλο, στη συνέχεια το σκόρδο (ποτήρι) τρώγεται και ξεπλένεται με άλμη ή χυμό από λαχανικά ή μήλα. Την επόμενη μέρα τρώνε μόνο λάχανο τουρσί, τουρσιά και τουρσιά. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας, προσθέστε ένα κλύσμα με διάλυμα χαμομηλιού (2 λίτρα), ξίδι μηλίτη μήλου (15 ml) και θαλασσινό αλάτι (25 g).
 2. Δεύτερος.Το μάθημα διαρκεί 30 ημέρες. Το βραδινό σιτηρέσιο αντιστοιχεί στην πρώτη επιλογή. Πρέπει να ξεκινήσετε με ένα μικρό κρεμμύδι λαχανικών και να φτάσετε σταδιακά την απαιτούμενη δόση.

Μετά τη διαδικασία, συνιστάται η χρήση ζυμωμένων μπολ γάλακτος και η λήψη προβιοτικών και πρεβιοτικών για την ομαλοποίηση της μικροχλωρίδας.

Καθαρισμός καστορέλαιο. Σε αυτήν τη μέθοδο, το καστορέλαιο καταναλώνεται για μια εβδομάδα πριν πάτε για ύπνο. Η δόση υπολογίζεται ως ένα γραμμάριο ελαίου ανά χιλιόγραμμο βάρους. Ξεπλένεται με χυμό. Ταυτόχρονα, καθαρίζουν τα έντερα για 10 μέρες συνεχόμενα με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Μερικές ώρες μετά το βράδυ τρώνε 10 γραμμάρια άνηθου με μέλι, ξεπλένονται με νερό.
 • Μετά από τρεις ώρες, πίνουν 30 ml λάδι ρικίνης.
 • Πριν πάτε για ύπνο, τα υπόθετα χρησιμοποιούνται ορθικά.
 • Πάρτε 1 κάψουλα Triad τρεις φορές την ημέρα.

Καθαρισμός σόδας. Ο καθηγητής προτείνει δύο μεθόδους καθαρισμού με μαγειρική σόδα:

 • Πόσιμο διάλυμα (5 g ανά 200 ml νερού) το ένα τέταρτο της ώρας πριν από τα γεύματα, τρεις φορές την ημέρα, εβδομαδιαίως.
 • Διάλυμα ορθικής σόδας για κλύσματα (12 g ανά 250 ml νερού) που πρέπει να τοποθετούνται πριν από το κρεβάτι κάθε βράδυ για μια εβδομάδα.

Εφαρμογή σκόρδου

Αυτή είναι μια από τις πιο κοινές λαϊκές θεραπείες για τα παράσιτα, η οποία χρησιμοποιείται σε διάφορες μορφές:

 • Σκόρδο και μέλι.Συστατικά: σκόρδο 300 g; Μέλι 0, 5 κιλά. Τρίψτε, συνδυάστε με μέλι, αφήστε σε υδατόλουτρο για μισή ώρα. Η ρεσεψιόν έχει σχεδιαστεί για ένα μεγάλο κουτάλι τέσσερις φορές 30 λεπτά πριν από τα γεύματα.
 • Χυμός σκόρδου.Πίνετε φρέσκο χυμό τρεις φορές την ημέρα. Συνιστάται να το πίνετε με ένα διάλυμα πικρού αψιθιάς. Μπορείτε να το φάτε με μέλι. Σχέδιο υποδοχής: 5 ημέρες, 10 σταγόνες το καθένα, στη συνέχεια 5 ημέρες, 20 σταγόνες το καθένα. Κάθε πέντε ημέρες, αυξάνετε τον αριθμό των σταγόνων κατά δέκα έως ότου έχετε δύο κουταλιές της σούπας. Θα πρέπει να αντιμετωπιστεί εντός τριών μηνών, μειώνοντας τη δόση σε 10 σταγόνες.

Σπουδαίος:Συνιστάται να πραγματοποιείται καθαρισμός του σώματος παράλληλα με τη λήψη φαρμάκων που συνταγογραφούνται από γιατρό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το σκόρδο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ανεξάρτητα όλα τα είδη ελμινθών και να απομακρύνει τα νεκρά άτομα από το ανθρώπινο σώμα.

Σκόρδο για να καθαρίσει το σώμα από τα παράσιτα

Αναφορές ασθενών

 • Η πρώτη εκτίμηση: "Μετά από σύσταση γιατρού, η θεραπεία της ελμινθίασης πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας κονιάκ με καστορέλαιο. Πριν από τη θεραπεία, έφαγα μόνο φρέσκα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά. Και τη νύχτα πήρα έναν αντιπαρασιτικό παράγοντα. το σώμα πήρε κονιάκ με καστορέλαιο πολύ σκληρά - Όλη τη νύχτα υπήρχε πονοκέφαλος και σοβαρή ναυτία. Αλλά το αποτέλεσμα το πρωί ήταν άμεσο: τα πρώτα σκουλήκια άρχισαν να εγκαταλείπουν το σώμα μου. Η πορεία της θεραπείας διήρκεσε 3 ημέρες. "
 • Η δεύτερη κριτική: "Ο φυτοθεραπευτής συνέστησε να πάρω ξηρό ξύλο αψιθιάς για τρεις ημέρες. Αρχικά δεν κατάλαβα γιατί, αλλά αφού βγήκε το ελμίνθιο η υγεία μου βελτιώθηκε. Όπως αποδεικνύεται, δεν ξέρουμε οι ίδιοι τι συνέβη στο σώμα μας. "
 • Τρίτη κριτική: «Ως παιδί, η μητέρα μου έδωσε συχνά στην αδερφή μου και εγώ ένα ανθελμινθικό, όχι μόνο για τη θεραπεία της εισβολής ελμινθών αλλά και ως προφύλαξη. Αυτό το φάρμακο δεν έχει ισχυρές τοξικές επιδράσεις στο σώμα και είναι αποτελεσματικό στην καταπολέμηση ανεπιθύμητων επισκεπτών του σώματός μας. "
 • Η τέταρτη αξιολόγηση: "Στη θεραπεία της ασκηρίασης, έψαχνα για αποτελεσματικά και ήπια μέσα. Φίλοι με συμβούλευαν να κάνω μια σόδα καθαρή, οι κριτικές των οποίων ήταν εξαιρετικά θετικές. Σε αυτή τη βάση, ετοίμασα λύσεις κλύσματος. Μετά από 3 χειρισμούς, η υγεία βελτιώθηκε και τα σκουλήκια άρχισαν να εγκαταλείπουν τη φυσική μου πορεία. Οργανισμός ".

Τα βότανα, τα λαχανικά, το καστορέλαιο, η μαγειρική σόδα και τα φάρμακα μπορούν να απαλλαγούν από κάθε είδους παράσιτο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σε αυτήν την περίπτωση, η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από τη σωστή θεραπεία. Επομένως, συνιστάται η έναρξη της θεραπείας με εισβολή ελμινθών με επίσκεψη σε γιατρό.