Θεραπεία παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα

Λοίμωξη από τον ανθρώπινο οργανισμό από τα σκουλήκια και τα παράσιτα είναι αρκετά συχνές στο σύγχρονο κόσμο. Προσβολή από το σκουλήκι είναι μια ασθένεια, συνοδεύεται από μια σειρά από δυσάρεστα συμπτώματα. Τα παράσιτα που ρουφάνε από τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος, τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες, μπορείτε να πάρετε μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα υγείας. Θεραπεία των παρασίτων όντως πραγματοποιούνται με τη βοήθεια των διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Αν και είναι κατώτερες σε ταχύτητα της δράσης φαρμάκων φάρμακα, αλλά δεν έχουν παρενέργειες για τον οργανισμό.

Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τα σκουλήκια και τα παράσιτα, θα πρέπει να γνωρίζετε τις πηγές πιθανής μόλυνσης:

Θεραπεία των παρασίτων με τη βοήθεια λαϊκές θεραπείες
 • Τα βρώμικα χέρια. Τα χέρια θα πρέπει να πλένονται με σαπούνι μετά από κάθε επίσκεψη στους δρόμους και τις τουαλέτες. Αυτή η δράση είναι αποτελεσματική, αλλά δεν εγγυάται την απουσία κινδύνου, όπως και στην πορεία της ζωής τους, οι άνθρωποι είναι συνεχώς σε επαφή με διάφορα πράγματα και τα αντικείμενα. Για παράδειγμα, στα μέσα μαζικής μεταφοράς πρέπει να κρατήσει τα κιγκλιδώματα στο κατάστημα για να ταξινομήσετε μέσω των λογαριασμών χαρτί.
 • Τα έντομα. Τα πόδια τις μύγες και τα κουνούπια είναι φορείς της προνύμφες των παρασίτων. Έτσι, το καλοκαίρι τα Παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σας θα πρέπει να κλείσει με παχύ κουρτίνες, και το φαγητό είναι σε εξωτερικούς χώρους, και σκεπάζουμε με το καπάκι και πετσέτα.
 • Νερό. Συχνά στο unboiled υγρό μπορεί να κατοικείται από διάφορα παράσιτα, τα αυγά, έτσι και το νερό πριν το πιείτε θα πρέπει πάντα να είναι βρασμένο.
 • Το κατοικίδιο ζώο μαλλιά. Τα κατοικίδια ζώα που ζουν σε διαμερίσματα, είναι απαραίτητο να περιστασιακά να πλένετε τακτικά και να χτενίζουν τα μαλλιά τους.
 • Μερικά από τα τρόφιμα. Τα φρούτα και τα λαχανικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ξέβγαλμα. Στα ράφια στο κατάστημα θα πρέπει να αναλάβει τη μαζική καθαρισμένα καρύδια και τους σπόρους.

Τα συμπτώματα της παράσιτα στο σώμα

Για την παρουσία παρασίτων στο σώμα, που υποδεικνύεται από τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Η δυσκοιλιότητα. Μερικά σκουλήκια έχουν επιτύχει ένα μεγάλο μέγεθος, εμποδίζοντας τη χολή και εντερικά αγωγοί, και να παρεμβαίνει με την κανονική διαδικασία της αφόδευσης.
 • Διάρροια. Οι μικροοργανισμοί είναι σε θέση να εκκρίνουν μια ουσία, την αραίωση περιττώματα.
 • Φούσκωμα και μετεωρισμός. Διεισδύει στο εσωτερικό μέρος του λεπτού εντέρου, τα σκουλήκια προκαλούν φλεγμονή στο σώμα.
 • Σπασμοί του εντέρου. Όταν τον παρασιτισμό των μικροοργανισμών λίπος που πέφτει από το φαγητό είναι πέψη πολύ χειρότερα. Εξαιτίας αυτού, τα λιπαρά καταθέσεις συσσωρεύονται στα τοιχώματα των εντέρων και να προκαλέσει μια σπασμωδική αντίδραση.
 • Πόνος στις αρθρώσεις και τους μυς. Συχνά τα παράσιτα εγκατασταθούν στους μυς και κοινή ρευστό. Το ανοσοποιητικό σύστημα προσπαθεί να πολεμήσει τους απρόσκλητους κατοίκους. Κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα το άτομο αισθάνεται πόνο, παρόμοια με αρθρίτιδα.
 • Αλλεργίες. Τα προϊόντα αποβλήτων από τα σκουλήκια κάτω από την επίθεση από το ανοσοποιητικό σύστημα για την παραγωγή προστατευτικών κυττάρων και των ηωσινοφίλων. Με ανεπαρκή ανάπτυξη των τελευταίων, το σώμα αρχίζει να δηλητηριαστεί. Το άτομο που εμφανίζονται διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Δερματικά εξανθήματα. Η παρασιτική παρουσία τους δεν είναι σπάνια, γίνεται η αιτία της δερματίτιδας, του εκζέματος, θηλώματα και έλκη στο δέρμα.
 • Η αναιμία. Εντερικά παράσιτα είναι σε θέση να συνδεθεί με τον εντερικό βλεννογόνο και πιπιλίζουν μερικά από τα θρεπτικά συστατικά. Μερικές φορές η δίαιτα της worms μπορεί να αποτελείται από τα κύτταρα του αίματος που προκαλεί σημαντική απώλεια αίματος μπορεί να προκαλέσει αναιμία.
 • Υπερβολική ή η ανεπαρκής σωματικού βάρους. Πληρότητας δείχνουν ότι τα παράσιτα καταναλώνουν κυρίως γλυκόζη δηλητήριο, τα άφθονα προϊόντα αποβλήτων. Με έντονη απίσχνανση, ο ασθενής είναι διαταραγμένο μεταβολισμό.
 • Ευερεθιστότητα και το άγχος. Σκουλήκια παράγουν τοξικά απόβλητα που διαταράσσουν το νευρικό σύστημα και έχουν μια μειωτική επίδραση στους ανθρώπους.
 • Οι διαταραχές του ύπνου. Περίπου 2 – 3 το πρωί το συκώτι ρίχνει έξω τις τοξίνες που συσσωρεύονται παρασιτική. Πιο συχνά, αυτή τη φορά των παρασιτικών σκωλήκων αυγών που έχουν συσσωρευτεί από anusnymi πέρασμα και να ερεθίσει τους βλεννογόνους. Από τον πρωκτό αρχίζει να φαγούρα και να παραπονιέμαι.
 • Το τρίξιμο των δοντιών κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι τοξικές επιδράσεις του παρασίτου διαταράσσει το σώμα " s νευρικό σύστημα.
 • Χρόνιας κόπωσης. Το σύνδρομο παρουσιάζεται όταν μια έλλειψη θρεπτικών ουσιών στο σώμα, λόγω της χρήσης τους από τα παράσιτα.
 • Ογκολογίας. Η μακρά παρουσία των μικροοργανισμών στο ανθρώπινο σώμα που οδηγεί σε διαταραχή της λειτουργίας ορισμένων οργάνων και ιστών.
 • Αναπνευστική ανεπάρκεια. Αν η κίνηση του σώματος, τα παράσιτα φτάσετε στο αναπνευστικό σύστημα, ο ασθενής βιώνει συμπτώματα όπως βήχας, καταρροή και ο υψηλής θερμοκρασίας. Άσθμα ή πνευμονία μπορεί επίσης να υποδηλώνει την παρουσία στο σώμα του σκουλήκια.

Ο ασθενής έχει αυξημένη όρεξη, και μια ακαταμάχητη λαχτάρα για γλυκά και αμυλούχα τρόφιμα. Συχνά τα συμπτώματα συνοδεύονται από πονοκεφάλους, αηδίας και δυσάρεστη αναπνοή. Από την εξάντληση και φθορά του νευρικού συστήματος στον μολυσμένο εμφανίζονται ειδικά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Σκόρδο για τα σκουλήκια

Λαϊκή συνταγές και θεραπείες από τα παράσιτα

Ο χυμός του σκόρδου

Το σκόρδο περιέχει μια θανατηφόρα δόση των πτητικών. Αυτή η ουσία είναι που αγωνίζεται με τα διάφορα είδη των μικροοργανισμών, και εξάγει αυτά. Για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα θα πρέπει να ακολουθήσετε το ακόλουθο δοσολογικό σχήμα: τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα για να καταπιεί 5 σταγόνες χυμό σκόρδο. Είναι σκόπιμο να κάνουμε μια ώρα πριν από ένα γεύμα. Μετά από μια εβδομάδα η δόση μπορεί να αυξηθεί έως 7 σταγόνες.

Υπάρχει επίσης μια αποτελεσματική θεραπεία κατά τα σκουλήκια και τα παράσιτα σε ένα ποτήρι ξινόγαλο προσθέστε το ψιλοκομμένο σκόρδο και 1 κουταλάκι του γλυκού συνθλίβονται μαύρο πιπέρι. Ανακατέψτε και πιείτε το μία ώρα πριν από τα γεύματα. Η διαδικασία πραγματοποιείται για 5 ημέρες.

Αποσπάσματα από ξύλο καρυδιάς

Τα καρύδια είναι πλούσια σε αιθέριο έλαιο ευγενόλη, η οποία έχει αρνητική επίδραση στη παρασιτικά ζώα. Ο πυρήνας της καρυδιάς για να αλέσει (πρέπει να πάρετε μια κουταλιά της σούπας) και να προσθέσετε ένα ποτήρι κρασί. Εμποτίστε το μείγμα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Έτοιμος έγχυση πάρτε 3 – 5 κουταλιές της σούπας πριν από τα γεύματα. Το ποσό της ημερήσια πρόσληψη δεν πρέπει να υπερβαίνει το 5 φορές.

Γαρύφαλλο

Στο φαρμακείο για να αγοράσει 5 g ξηρά σκόνη από γαρύφαλλο χύνεται σε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. Μέσα σε 1 λεπτό το μείγμα θερμαίνεται σε υδατόλουτρο και στη συνέχεια εγχύεται για τουλάχιστον 30 λεπτά. Κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα 20 λεπτά πριν από τα γεύματα αφέψημα θα πρέπει να καταναλώνονται μέσα.

Συμβουλή! Θα πρέπει καθημερινά να προετοιμάσει φρέσκα αφέψημα από γαρίφαλο, λόγω των πτητικών δραστική ουσία.

Βάμμα από μανιτάρια

Η αλεπού μοναδικό μανιτάρια. Περιέχουν σκοτώσουν τα παράσιτα ουσία hainanense. Χρησιμοποιείτε μόνο ένα βάμμα από τα μανιτάρια. Φρέσκα μανιτάρια πρέπει να το αφήνουμε για περίπου δύο εβδομάδες από το αλκοόλ. Να φάτε πριν τον ύπνο ένα κουταλάκι του γλυκού για 7 ημέρες.

Έγχυση και η σκόνη των σπόρων του θηρανθεμίς

Θα πρέπει να προετοιμαστούν 2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα άνθη του θηρανθεμίς, και ρίξτε 1 λίτρο βραστό νερό. Εμποτίστε για μια ώρα. Κανόνες εισαγωγής του τελικού βάμμα:

 • οι ενήλικες πρέπει να λαμβάνουν πριν από κάθε γεύμα, τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα για 1/2 Κύπελλο;
 • δίνεται στα παιδιά με τον ίδιο τρόπο ένα κουτάλι της σούπας.

Βοήθεια! Στα φαρμακεία μπορείτε να αγοράσετε ένα πιο ισχυρό φάρμακο κατά σκουλήκια – η σκόνη των σπόρων του θηρανθεμίς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα: ενήλικες: κουταλάκι, για τα παιδιά μισό κουταλάκι.

Βάμμα της αψιθιάς

1 κουταλιά της σούπας. φασκόμηλο αραιώνεται με 100 ml αλκοόλης και επιμένουν σε ένα σκοτεινό μέρος για περίπου 14 ημέρες. Έτοιμο για έγχυση πρέπει να πίνετε 3 φορές την ημέρα για 20 — 30 λεπτά πριν από το γεύμα 15 — 20 σταγόνες.

Σπόροι κολοκύθας

Λευκασμένο σπόροι κολοκύθας

Στους σπόρους της κολοκύθας περιέχει παράσιτα επιβλαβή ουσία – cucurbite, η οποία έχει παραλυτική επίδραση. 300 γρ αποφλοιωμένες κολοκύθα σπόροι αλέθονται και αναμιγνύονται με το νερό ή μέλι σε αναλογία 1:1. Με άδειο στομάχι πίνετε ένα ποτήρι από το μείγμα. Τότε μην το φας για 3 ώρες και να λάβει ένα καθαρτικό.

Καρότο χυμό

Κορυφές και οι σπόροι καρότου περιέχουν ουσίες που επηρεάζουν τα παράσιτα στο κυτταρικό επίπεδο.

Χυμός καρότου θα είναι πιο χρήσιμο από όλα τα μέρη του καρότα. Ο χυμός μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αλλά όχι παραπάνω από 2 φλιτζάνια ημερησίως. Πιο αποδοτικότητα χυμός έχει όταν λαμβάνεται το πρωί με άδειο στομάχι. Το μάθημα είναι μια εβδομάδα. Για να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα η διαδικασία εκτελείται μετά από 14 ημέρες.

Φλούδα ροδιού

Η φλούδα του ροδιού περιέχει μια μοναδική ουσία – Pelerin. Σκοτώνει όλα τα είδη των μικροοργανισμών.

Βοήθεια! Pellerin αναγνωριστεί ως επίσημη ανθελμινθικό φάρμακο. Η ουσία συγκέντρωση 0.01% είναι σε θέση να εξαλείψει εντελώς όλα τα παράσιτα και τις προνύμφες τους.

Να προετοιμάσει μια θεραπευτική έγχυση, 50 g φρέσκο φλούδα ροδιού και περιχύνουμε με 400 ml βραστό νερό. Το μείγμα που προκύπτει είναι εμποτισμένη για 6 ώρες και στη συνέχεια τα βράζουμε μέχρι τότε, μέχρι ο όγκος της έγχυσης δεν θα μειωθεί δύο φορές.

Το καθεστώς των ενδίκων μέσων από φλούδες ροδιού:

 1. SIP όγκος των η προκύπτουσα έγχυση θα πρέπει να πιείτε το μέσα σε μία ώρα;
 2. μετά τη λήψη να περιμένετε 30 λεπτά και να λάβει ένα καθαρτικό;
 3. εντός 4 ωρών από τη μη κατανάλωση τροφίμων και υγρών;
 4. για να ολοκληρώσει τη διαδικασία για τον καθαρισμό κλύσμα.

Βάμμα της ρίζας τζίντζερ

Που περιέχονται στη ρίζα τζίντζερ κινεόλη, γερανιόλη και βανιλλικό οξύ, είναι αφόρητη ουσίες για τα παράσιτα. 500 γραμμάρια τριμμένη ρίζα ρίχνουμε 500 ml. βότκα και εγχύεται για 15 ημέρες με καθημερινή ανακινήστε το δοχείο βάμμα. Πάρτε μισή ώρα πριν από ένα γεύμα, ένα κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα.

Τόξο

Μέση κρεμμύδι θα πρέπει να κοπεί σε μικρά κυβάκια και το ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Επιμένουν βράδυ και να πιείτε μισό ποτήρι το πρωί με άδειο στομάχι και μισή Κούπα πριν τον ύπνο. Το μάθημα είναι μία εβδομάδα με διαλείμματα σε 10 μέρες.

Κόλαση

Μικρό χρένο ρίζα σχάρα για πρόστιμο τρίφτης και πιέστε το χυμό έξω από αυτό. Πριν από το φαγητό μια κουταλιά της σούπας χυμό αραιωμένο σε ένα ποτήρι βραστό νερό. Καταναλώστε το μέσα σε 5 – 7 ημέρες πριν από κάθε γεύμα.

Tansy

Σε ένα θερμός 500 ml βραστό νερό, βάλτε 2 κουταλιές της σούπας ξηρό βότανο θηρανθεμίς. Το να σταθεί για μια ημέρα και το στέλεχος, που διαιρούνται σε 4 ίσα μέρη. Για να χρησιμοποιήσετε τα εξής:

 • ενήλικες για 10 συνεχόμενες ημέρες πρέπει να λάβει ½ Φλιτζάνι του φαρμάκου 1 ώρα πριν από τα γεύματα;
 • τα παιδιά ταυτόχρονα, θα πρέπει να φάτε 1 κουταλιά της σούπας 3 φορές την ημέρα.

Σαπούνι

Το σαπούνι σκοτώνει όλα τα μικρόβια στο δέρμα και αποτρέπει τη διείσδυση τους. Τα χέρια πρέπει να πλένονται σαπούνι μετά από κάθε επίσκεψη στους δρόμους και μετά τη χρήση της τουαλέτας. Μετά την αφόδευση με ένα διάλυμα σαπουνιού θα πρέπει να πλένετε τον πρωκτό. Η διαδικασία αυτή σκοτώνει όλα τα παράσιτα και τα αυγά τους που συσσωρεύεται στον πρωκτό.

Σόδα

Σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των παρασίτων τόσο εξωτερικά όσο και τη λήψη εσωτερικά:

 1. Εξωτερικά. 2 κουταλιές της σούπας διαλυμένο σε 700 ml. ζεστό βρασμένο νερό. Αυτό το υγρό για να κάνουμε το κλύσμα μία φορά την ημέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
 2. Στο εσωτερικό. Σε ένα ποτήρι ζεστό βρασμένο νερό, πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού. μαγειρική σόδα. Η λύση είναι να πίνεις με άδειο στομάχι. Πριν από τη λήψη 10 λεπτά για να πιείτε ένα ποτήρι νερό βρύσης.

Οι σπόροι κόλιανδρο

Μια χούφτα σπόρους που θερμαίνεται σε ένα τηγάνι χωρίς λάδι και το έδαφος σε ένα μύλο του καφέ. Μέσα σε 4 – 6 μέρες σε σκόνη προστίθεται στο φαγητό ή ποτό και να πάρει 1 g 3 φορές την ημέρα.

Καρπούζι σπόρους και γάλα

Για να προετοιμάσει τους σπόρους καρπουζιών βασίζεται στο γάλα του 1:10. Αλέθουμε στο μπλέντερ και το μίγμα με το γάλα. Με άδειο στομάχι να πίνετε ένα ποτήρι του οχήματος καθ ' όλη την εβδομάδα.

Παπάγια

Παπάγια σπόροι περιέχουν caricin, το οποίο απομακρύνει αποτελεσματικά τα διαφορετικά είδη σκουληκιών. Κουταλάκι του γλυκού σπόρους σε σκόνη αραιωμένο σε ένα ποτήρι νερό ή γάλα. Το πρωί πριν από τα γεύματα αυτό το φάρμακο έχει ληφθεί για 7 – 10 ημέρες.

Μαύρο ξύλο καρυδιάς

Μαύρο ξύλο καρυδιάς

Περιέχει πολλά αντιμυκητιακή και αντιπαρασιτική ουσίες. Που περιέχονται στα φρούτα juglone έχει ιώδιο μυρίζει απωθητικό μικροοργανισμών. Ξύλο καρυδιάς, επίσης, συνδυάζει μια ποικιλία από τανίνες, ασκορβικό οξύ, οργανικά οξέα και φλαβονοειδή.

Εύκολο να πάρει με ένα μαύρο ξύλο καρυδιάς στο φαρμακείο. Πραγματοποιείται σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα: επτά ημερών από την παραλαβή τους, στη συνέχεια ένα διάλειμμα για επτά ημέρες και 4 φορές.

Προφυλάξεις! Μαύρο ξύλο καρυδιάς μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση σε υπερτασικούς ασθενείς θα πρέπει να καθιερώσει μια διαδικασία: 1 κάψα ανά ημέρα και σταδιακά να αυξήσει τη συνιστώμενη κατασκευαστής δόση. Το μαύρο ξύλο καρυδιάς που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Συμβουλές για την αποτελεσματική χρήση των εθνικών πόρων

Προκειμένου για τη θεραπεία κατά των παρασίτων φέρει το μέγιστο όφελος, θα πρέπει να τηρούν τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές:

 • Κάποια βότανα είναι καλύτερα παρασκευής, και άλλοι επιμένουν κρύο βρασμένο νερό. Για να διευκρινιστεί αυτό το σημείο εκ των προτέρων.
 • Το βότανο που απαιτείται μόνο σε εμαγιέ ή γυάλινα δοχεία.
 • Είναι καλύτερο να εφαρμόσει φρέσκο αφέψημα του φυτού για περίοδο όχι περισσότερο από μια ημέρα.
 • Είναι αδύνατο να προετοιμάσει εγχύσεις για να χρησιμοποιήσετε το φούρνο μικροκυμάτων.
 • Δεν πρέπει να προστίθεται σε διαλύματα εκχυλίσματα και τη ζάχαρη για να βελτιώσουν τη γεύση, όπως η ζάχαρη μειώνει τις θεραπευτικές ιδιότητες των φαρμάκων.

Τα πλεονεκτήματα λαϊκές θεραπείες

Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα της χρήσης λαϊκές θεραπείες για τα σκουλήκια και τα παράσιτα είναι ότι το τσάι και βάμματα με βάση αυτά περιέχουν μόνο τα φυσικά φυτικά συστατικά. Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και είναι εντελώς ακίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επιπλέον, οι αρνητικές επιπτώσεις από τα δημοφιλή φάρμακα είναι σχεδόν απούσα.

Εθνικό φάρμακα όχι μόνο θα σκοτώσουν τα παράσιτα και να τα βγάλουμε έξω, αλλά έχουν μια θεραπευτική επίδραση των ακόλουθων συστημάτων του σώματος:

 • ομαλοποίηση της εντερικής μικροχλωρίδας και θεραπεία βρογχοκήλη συνέβη στο παρασκήνιο της παρασιτικής δραστηριότητας *
 • έχουν αντιβακτηριδιακή επίδραση σε ολόκληρο το σώμα;
 • να αποκαταστήσει το διαταραγμένο μεταβολικών διεργασιών.
 • βοηθά να ενισχύσει την ασυλία.

Για να θεραπεύσει τα σκουλήκια και τα παράσιτα με τη βοήθεια λαϊκές θεραπείες μπορεί να είναι αρκετά γρήγορα και αποτελεσματικά. Πρέπει να συμμορφώνονται μόνο με τη δοσολογία των φαρμάκων αυτών και να διασφαλίσουν ότι δεν θα αλλεργικές αντιδράσεις σε αυτές. Εάν χρησιμοποιείτε ένα σημαίνει ότι ο ασθενής θα αρχίσει να εμφανίζουν τυπικά συμπτώματα, η θεραπεία πρέπει να διακοπεί και να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού.