Κριτικές Wormin

 • Sabina
  Ο γιος μου βρήκε τα αυγά των pinworms. Ολόκληρο το νηπιαγωγείο πήγε στο απομόνωσης, υποβλήθηκαν σε θεραπεία όσο καλύτερα μπορούσαν. Αγόρασα κάψουλες Wormin για όλες τις οικογένειες ταυτόχρονα. Ο σύζυγός μου και πίνω για την προφύλαξη και θεραπεία παράλληλα γιο. Όλα πήγαν καλά, το φάρμακο που μας έχει βοηθήσει και το παιδί μας. Τώρα, η οικογένειά μας είναι απόλυτα υγιής.
  Wormin
 • Σοφία
  Έχω από καιρό γνωστό για το φάρμακο Wormin. Αυτή είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές φυσικές κάψουλες για τα σκουλήκια. Μια φορά είδα τα χάπια με βάση συνθετικά μέσα, αλλά μετά ένιωθα πολύ άσχημα. Wormin το μόνο φάρμακο που βοηθά να απαλλαγούμε από τα παράσιτα και δεν έχει καμία επίδραση στην υγεία. Να το πάρετε για την πρόληψη και τη θεραπεία.
  Wormin
 • Γεώργιος
  Πιστεύω Wormin η καλύτερη θεραπεία για τα σκουλήκια. Θα ήθελα να συστήσω τον γιατρό του, και από την οικογένειά μου και χρησιμοποιώ μόνο αυτά τα χάπια. Μια καλή, αποτελεσματική και φθηνή. Βοηθά από τα σκουλήκια των διαφόρων ειδών, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Προσπάθησα να δώσω κάψα σε ένα σκυλί, όταν παρατήρησα ότι είχε παράσιτα. Το εργαλείο ακόμη και την βοήθησε.
  Wormin
 • Δήμητρα
  Wormin καλή κάψουλες σαν εμένα. Ποτό τους χωρίς φόβο, όπως και κάποια βότανα. Σκουλήκια σκοτώσει. Να παίρνετε τα καψάκια δεν επηρεάζει την υγεία σας, αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα ως ηρεμιστικό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες.
  Wormin
 • Elif
  Γνώρισα Worminόταν η γυναίκα μου άρχισε αναπαραγωγής σκύλων. Έχουμε ζήσει σε αυτό το διαμέρισμα πολλά μεγάλα Κατοικίδια ζώα, εμείς τακτικά ήπιε ένα προληπτικό μέτρο ενάντια σε παράσιτα. Wormin Ποτέ δεν έχω αποτύχει, δεν ξέρω αν έχουμε μολυνθεί με σκουλήκια ή όχι, αν δεν πάρετε το φάρμακο, αλλά είμαστε υγιείς και να αισθάνονται καλά.
  Wormin
Εκτίμηση Wormin
4.1
12